Vuurdoornstraat 2
4043 NS Opheusden
T. 0488 - 44 10 35
E. info@swanwelzijn.nl

Aanmelden nieuwsbrief

 

De vacatures staan op : http://www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-neder-betuwe/alles-voor-en-over-vrijwilligers/vacaturebank/ 

hieronder staan enkele van onze vacatures.

Vrijwillige docent gezocht voor de digiclub.

De SWAN (Stichting  Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe) is er voor alle inwoners van de gemeente Neder-Betuwe die op de een of andere wijze deel willen nemen aan onderhoudende activiteiten in het belang van de deelnemer(s) zelf.

De digiclub van de SWAN  geeft in samenwerking met Seniorweb computercursussen op locatie  in Opheusden.

Vaardigheden:

Hij/zij moet bekend zijn met Windows 10, iPad of Android tablet.

Een beetje feeling hebben met lesgeven en dan met name  ouderen welke vaak onze doelgroep zijn.

Graag overdag beschikbaar, de lessen worden overdag gegeven aan de cursisten.

Inzicht in updaten en installeren is een pré

De vrijwilligers van de SWAN ondertekenen een vrijwilligersovereenkomst, kunnen een scholing aanvragen in overleg, krijgen een passende attentie en zijn verzekerd volgens de VNG vrijwilligersverzekering van de gemeente.  Een vrijwilliger heeft de mogelijkheid om zijn reiskosten te declareren.

Meer informatie?

Hermine Martens

SWAN Digiclub

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SWAN Welzijn, Vuurdoornstraat 2, 4034 NS Opheusden,  Tel: 0488-441035 

www.swanwelzijn.nl

***************************************************

De Stichting  Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe (SWAN) is er voor alle inwoners van de gemeente Neder-Betuwe die op de een of andere wijze deel willen nemen aan onderhoudende activiteiten in het belang van de deelnemer(s) zelf. Wij willen bijdragen aan het welzijn van de inwoners van alle woonkernen en trachten dit te bereiken door het aanbieden van een keur van activiteiten en diensten.

Daarnaast staan wij open en zijn wij bereid tot het ondersteunen en mede opzetten van  nieuwe initiatieven van inwoners welke bijdragen aan  het welzijn van ons allen.

In verband met het voorgenomen vertrek van de huidige penningmeester is onze stichting op zoek naar een  nieuwe  penningmeester. Ben  jij  een  enthousiaste  en  daadkrachtige  vrijwilliger,  op  zoek  naar  een  nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor het welzijn in de gemeente? Vind je het leuk om, samen met  andere  vrijwilligers,  hier een bijdrage aan te leveren? Ben  je  bovendien  een  paar  uur  in  de  week  hiervoor  beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Penningmeester M/V (vrijwillig)

Als penningmeester ben je onderdeel van het bestuur van de stichting. Gezamenlijk bepaal je (deels) het beleid en ben je mede verantwoordelijk voor besluiten die worden genomen. De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële afhandeling en verantwoording van dit alles. Hiervoor kun je gebruik maken van een handig online boekhoudsysteem en krijg je indien nodig ondersteuning.

Taken :

Opstellen en bewaken van begroting

Beheer van financiële administratie

Opmaken van de jaarrekening

Meedenken over de ontwikkeling van de afdeling

Wij vragen:

Cijfermatig/ financieel inzicht

Nauwkeurig en betrouwbaar 

Organisatorische kwaliteiten

Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Computer vaardigheden

Wij bieden:

Afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierig sfeer

Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers

Het opdoen van nieuwe contacten

Onkostenvergoeding van gemaakte kosten.

Lijkt het je leuk om vanuit je kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan het mooie werk van onze stichting? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  1. Meer informatie:

 Theo Berends, Voorzitter SWAN 

 

 

Tevens zijn er vacatures voor  Algemene bestuursleden

 

Functieprofiel

Als algemeen bestuurslid ben je onderdeel van het bestuur van de stichting zonder vastgestelde bestuursfunctie. Gezamenlijk bepaal je (deels) het beleid en ben je mede verantwoordelijk voor besluiten die worden genomen. Een algemeen bestuurslid kan een bijzonder specialisme op zich nemen.

Wij bieden:

Afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierig sfeer

Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers

Het opdoen van nieuwe contacten

Onkostenvergoeding van gemaakte kosten.

Lijkt het je leuk om vanuit je kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan het mooie werk van onze stichting? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer info bij: Theo Berends ( Voorzitter) 0488-412016    Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                   

 

Website beheerder – SWAN

Stichting Welzijnsactiviteiten NederBetuwe zoekt een website beheerder die onze website en activiteitenagenda beheert.

Gewenste vaardigheden: Beheersen van de Nederlandse taal, eventueel een journalistieke achtergrond hebben en enthousiast zijn om de SWAN goed op de kaart te zetten in de Neder-Betuwe als betrokken vrijwilliger. De teksten die u schrijft moeten voor de bezoekers van de website aantrekkelijk zijn om te lezen en te begrijpen, daarnaast is het fijn als u goed kunt samenwerken. Kennis van Joomla is gewenst.

Locatie: Het meeste werk kan op afstand gebeuren en kunt u thuis doen, waardoor u zelf uw tijd kan indelen, u wordt ingewerkt door de huidige websitebeheerder.

Meer info bij: Voorzitter dhr Berends, Telefoon: tel:0488-412016 of 0488- 441035

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.